dimecres, 20 de març del 2013

Diàleg i garrotada

Compatriotes,

Dissabte passat (16/03/2013) va haver una reunió del Govern de la Nació al Palau de Pedralbes. Fins aquí, tot correcte. El fet és que va trascendir que algú de dins va fer una foto i després va ser publicada per un mitjà afí al "The Walking Dead Party" que té dues capçaleres, una de fons blau i una altra de fons vermell. 

Una mica groc a vegades i ultracrític amb el pacte de governabilitat entre CiU i ERC per boca del seu articulista Juan Tapia que en l'article d'ahir (19/13/2013)  que podeu veure al final de l'escrit, disparava amb tota l'artilleria al seu abast. El mateix que havia estat, illo tempore, director del diari del GrupoGodó. D'oca a oca i tiro perquè em toca. 

Del GrupoGodó al GrupoZeta. Tot són grups. En fí. 

El tema és que, fotos apart, també van trascendir als mitjans algunes de les coses que es van dir en el conclave ministerial català. I que després va confirmar la psicològa

Bé, arribats a aquest punt, resulta que el M.H President Mas havia dit als seus ministres que intentessin dialogar amb els seus homòlges espanyols. 

El tema és el dèficit al que els inefables gestors del país veí ens obliguen. I de passada intentar, obrir una mica el nus de la soga que ens estreny el coll i que està ens asfixiant de tal manera que el morat ja passarà a ser color oficial.

Doncs quan un estèn la mà, de l'altra banda, no fan el mateix sinó que t'esperen amb el garrot

I sort que no és el garrot vil com feia el seu avi. El garrot el va treure la ministra confetti [imatge de l'esquerra].

I què va dir aquesta dona? Doncs que el que havia de fer la Generalitat era tancar televisions, en al·lusió directíssima a TV3 i de passada a la CCMA. I també havia de tancar ambaixades. Unes ambaixades que només costen 6 milionets d'eurets a l'any. Totes les ambaixades catalanes costen menys que qualsevol de les reformes, neteges o jardins d'una de les espanyoles. Amb dos collons! (i perdoneu l'expressió). Quan un d'aquests gestors espanyols obre la boca és per riure. Menteixen més que respiren. 



Tenen fronts oberts i vies d'aigua per totes bandes: Corines, Bárcenas, Gürtels, Sepúlvedas, Confettis, CNI's... 

Aquesta és la resposta d'aquesta gent, la de sempre. No entenen un altre llenguatge. No en saben més i no en volen saber més. 

Ja s'ho faran.


Guanyarem!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada