dilluns, 25 de març del 2013

Mentides en portada

Compatriotes,

Avui m'he topat amb la portada del diari del Conde. Impresentable, vergonyosa, vil, execrable, patètica. 

Com es pot mentir tant en tan poc espai? Com es pot fer una afirmació tan delictiva? No tenen valors? Sembla que no, per dir-ho suaument. I si en tenen, no són els nostres. Són els d'altri.

Donem voltes al concepte valors i em vénen ganes de plorar i de vomitar. Però qui s'han cregut que són aquests? Pot un mitjà amb tanta tirada i tants lectors mentir tan impunement? 

Entenem que un mitjà com aquest té la seva visió de la vida i de la política. De Catalunya i la resta del Planeta Terra. Però una cosa és la visió i oferir-la, i l'altra és  faltar-nos al respecte o pitjor, tractar-nos d'imbècils. 

Han dit alguna vegada quants diners ens deu l'estat veí? No. Encara no n'han publicat ni una miserable ratlla. 
Han dit alguna cosa de la quantitat d'incompliments del govern veí vers la Nació catalana? Res, però res de res.

Aquesta gent, dispara amb bala, van fer mal. No es pot dir altra cosa. Les dirien de l'alçada d'un campanar. I fot-li que és de Reus. Però què s'han cregut? I a sobre, per a vergonya pròpia i alinea encara cobren una sucosa subvenció de les paupèrrimes arques de la Generalitat. 
 
Algú els desmentirà? O no hi ha el que s'ha de tenir per a fer-ho? 
I no dic que el desmentiment hagi de venir d'altres mitjans ja siguin en paper o digitals. Em refereixo a algú que ocupi un càrrec. I que sigui de pes.
 
Potser que comencèssim a dir les coses pel seu nom. Aquest mitjà, i d'altres, del grup comunicatiu al qual pertany, no està per la feina. Està per la feina del contrari. I això té un nom. Alguns diran que són traïdors i altres diran que són part de la quintacolumna

Si ens atenem als titulars dels últims mesos sembla que si no pertanyen a aquesta última, fan importants esforços per a ser-ne part integrant o directament encapçalar-la. 

Quan un no treballa per la independència de la Nació, hi treballa en contra. 
I encara cobren! Encara s'enduen uns dinerons! Nostres!

Com a mínim, si ens insulten, que no cobrin subvenció pública, de cap mena.
No creieu?


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada