dijous, 18 d’abril del 2013

De traca i mocador

Compatriotes, 

Sembla que l'entrevista entre el capo del GrupoGodó i el president del govern del país veí, la setmana passada, en Mariatnne Rajoi -com diria l'Artur Mas del Polònia- ja dóna els seus fruits. 

Fruits publicats a tot color. D'un mal gust i amb una mala textura que són abominables. De fet, són tan abominables que el Ieti és una criatura dolça i virginal, gairebé pueril.

Ja hi tornem amb els semàfors, les coloraines, els noms i les fotos. Els mariachis han ampliat la seva nòmina i sembla que l'article del periodista és més un encàrrec que una iniciativa pròpia. 

Ja ho dèien a la revista Interviú que tenien disponibles 10 milions d'euros, trets dels impostos, per a pagar articulistes de mitjasns espanyolistes per intentar desinflar el globus sobiranista i reventir la situació.  fer que els catalans canviïn d'opinió.

El que no pensàvem és que el que firma l'article i que mil i una vegades s'ha declarat favorable a la INDEPENDÈNCIA de la Nació catalana firmés un article que és un infecte pamflet propagandístic digne de la quintacolumna. Més que digne...

De traca i mocador! 

Van caient del cavall con Sant Pau, però a l'inrevés. Fan el camí invers.

Comença a haver membres a les xarxes socials que es postul·len per deixar de comprar el diari del nostrat conde. I, de passada, treure els diners dels comptes de l'entitat que té a sou una tal Cristina de Bourbon amb seu a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. 

Nosaltres, humilment, però amb tota la voluntat i la dedicació de que disposem, denunciarem i seguirem denunciant les pràctiques d'aquesta colla, dels mariachis. De tots ells. Perque la deslleialtat ha de ser denunciada i recordada. Cal desenmascarar a tota aquesta tropa de la quintacolumna. Per a vergonya seva.

Malgrat ells, 


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada