dimarts, 9 d’abril del 2013

No hi sóc, digui'm

Compatriotes, 

Ahir es va saber que el M.H President Mas es va entrevistar juntament amb el cap del "The Walking Dead Party" i el cap dels socialistes del país veí. 

Ho van fer en la intimitat. Sense estridències. Igual que es va fer amb cap del govern dels dos últims. 

I de què van parlar? Del famós dèficit i de la possibilitat de que els catalans puguin decidir en una consulta/referèndum el seu futur polític. 
Amb el dèficit van estar mínimament d'acord. En el tema de la consulta/referèndum, res de res. Tot igual.
El M.H. President Mas ha afirmat aquest matí en declaracions als mitjans, en l'acte d'homenatge al dirigent d'UDC assassinat pel franquisme el 9 d'abril de 1936 Manuel Carrasco i Formiguera al cementiri de Montjuïc, que s'havia trobat amb un mur. Literal i taxatiu. Un mur.

I ja se sap que quan hom parla amb un mur, no se n'obtè resposta o bé, s'obre una petita escletxa per eructar un sorollós NO!. En espanyol.

A mi, que el President Mas proposi la consulta/referèndum em sembla bé. Molt bé. Que se n'enterin. 

El que no sabem és què va dir el cap dels "The Walking Dead Party". No ha  badat boca! No l'hem sentit!. I ja fa hores que es va produir la reunió. Hores!

El que sabem és que li va respondre el cap dels socialistes espanyols a Mas. Li va dir, fem una altra transició i no us n'aneu. I en Mas li va respondre, fem la reforma si aquesta inclou el dret a l'autodeterminació.

Per cert, on era el cap dels mariachis? Desaparegut. M.I.A. 


Malgrat ells, 


Guanyarem!





P.S: Gran intervenció de Xavier Sala i Martin a la tertúlia de RAC1 aquest matí (09-04-2013). Se'ls menja. I sense pa amb tomàquet, que sapiguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada