dijous, 9 de maig del 2013

Anem fent camí

Compatriotes,

Anem fent camí. I el fem amb pas ferm. El procès cap a la resuperació de la LLIBERTAT no té aturador. Malgrat ells, els neolerrouxistes i els mentiders dels que cobren en negre i els sobresous. 

Poden posar-s'hi fulles. Poden posar-s'hi de cul. De cantó o a la gatzoneta. Nosaltres no pararem. No deixarem de fer el camí. Per molts entrebancs que ens posin. Per molt que ens insultin i menysprein. Poden sortir ministres i més ministres. Poden fer tantes declaracions com vulguin. Poden emprenyar-se els seus delegats a la colònia. Poden recòrrer al seu tribunal constitucional, el resultat de la 6/49 o de la rifa de paneres de Nadal de qualsevol escola de Catalunya.

Saben que contra la legitimitat demoràtica, per molts tribunals que s'hi posin, no aconseguiran res. Res de res.

Estan començant a donar signes de desesperació. I amb la deseperació ve la jugada, portar qualsevol cosa impresa en un paper, al seu tribunal constitucional. Aquesta és la reacció espanyola, la de sempre. La genètica, la que els surt de l'entrecuix en forma de petites bestioles que tenen per objectiu la reproducció de la ideologia que ha imperat al país veí des de fa segles. Ells no negocien res. No saben negociar i qualsevol acord se'l passen pel mateix lloc d'on emanen els seus soldadets reproductors. Ells imposen. 

Quan un membre d'un dels col·lectius armats que tenen afirma: "antes que la democracia está la unidad de la patria que es anterior a todo" ja està dit tot. 
Un altre va dir: "¿la independencia de Catalunya? por encima de mi cadáver"
I avall va. 

Són dos petits exemples de l'opinió majoritària a la capital del regne veí i altres llogartes i d'una idiosincràcia reproduïda ancestralment dia rere dia. De fa segles. 

De frases per l'estil de les anteriors n'hi ha tantes que alguns autors n'han recopilat algunes que ocupen volums i volums. No cal que repetim expressions que farien enrogir el més demòcrata dels demòcrates. No més.

Nosaltres anem fent. Anem fent el nostre camí. La premsa internacional, aquells que la llegeixin, ja els informarà. 


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada