dimecres, 17 d’abril del 2013

De traca

Compatriotes, 

Això ja és de traca! De traca! A partir d'un ball de declaracions entre dos consellers del Govern de la Nació catalana, alguns ja comencen a fer-se palles mentals. El gran masturbador de Dalí queda curt.

Valgui com a mostra la pregunteta que ens encolomen els professionals de la banda dels mariachis de Can Godó.

Estan en ple orgasme. Un orgasme més brut que el vessament de petroli del petrolier Prestige a les costes gallegues.

I gràcies a la providència ens hem topat amb   un article, que podeu trobar vosaltres mateixos amb el buscador universal nord-americà. 

Per arrodonir-ho hem buscat, amb malsana viciositat, les dades d'audiència sobre la televisió del GrupGodó on destaca el seu programa estrella 8aldia conduit per l'abans periodista que presentava el programa matinal de la televisió pública Els matins

Anem al gra, de tot l'article em quedo amb el paràgraf final, que us copio en versió original en espanyol: "Cuní empezó por encima de las espectativas este 12 de septiembre de 2010 con un share del 6,8% de media. Sin embargo, desde su estreno no ha hecho más que bajar en audiencia. No sería extraño que el programa 8 al dia acabara convirtiéndose, tras un cambio de horario, en la competencia autonómica de los programas de tertulia de las noches."

DEMOLIDOR!

I acabem amb les dades d'audiència de televisió a Catalunya
2012. Repartiment de l'audiència. Per cadenes. 

TV privades









  



Se les donen de mil homes i... 


Guanyarem!

1 comentari: