dimarts, 30 d’abril del 2013

Idees i ocurrències

Compatriotes,

Sentim llàstima, una llàstima immensa. Amics, amigues, ens estem acostant al final del partit dels "The Walking Dead". Estan entonant el cant del cigne. Alguns ja comencen a fer circular enquestes en que, un dels seus rivals polítics, el partit  dels neolerrouxistes pot arribar a ser la tercera força política a Catalunya. A la llàstima se li uneix la pena i la tristesa. 

Una ment tan brillant com la d'en Maurici Lucena ha badat boca en una entrevista a Catalunya Ràdio. I ho ha fet en el sentit més penós. Aparcar la SOBIRANIA de la Nació i formar un govern de concentració amb el partit dels mentiders i l'espoli.  Però compte! no caiguèssim en maniqueismes. El partit amb el que tenen conveni de col·laboració/federació del regne veí també ha col·laborat amb l'espoli i l'ha patrocinat.  

No és endebades que un prohom del partit dels morts vivents digui  coses que l'allunyen de la centralitat política i del catalanisme. El partit perd la seva catalanitat a marxes forçades. Per moments.

I no és gens estrany que hagi estat el seu portaveu el que hagi fet aitals afirmacions. Va crèixer a l'ombra de la ministra dels afers militars del regne veí. Va ocupar altes magistratures dins del negociat en qüestió. Funcionari de partit de carrera meteòrica. Bona formació i terrat moblat. Sap el que es diu.

Uns dies abans, afirmacions semblants les havia fet un dels capitosts de la mateixa formació, l'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón. 

Ens preguntem si el partit comença a repudiar el catalanisme com a manera d'entendre el Món i les relacions que ha de tenir Catalunya amb la resta dels estats del Planeta. 

Mentre el país, la gent que el conforma les està passant magres i més que mai necessitem la INDEPENDÈNCIA, aquests prohoms del socialisme a Catalunya cada dia que passa ens sorprenen més amb propostes com la de formar un govern d'unitat a canvi d'aparcar la consulta/referèndum i centrar-se en la crisi. De què estem parlant? Si la crisi és gràcies a l'espoli que patim per part del país que ells defensen!

Es pot ser més cínic? La iniquitat d'aquests personatges no té mesura.

Amb la INDEPENDÈNCIA no seríem espoliats i tindríem la capacitat normativa en qualsevol àmbit: educatiu, laboral, econòmic, etc... La INDEPÈNDÈNCIA és l'eina per a portar a terme les polítiques que el país i la seva gent necessita. Per a fer un país millor i que els nostres conciutadans assoleixin un nivell de vida tan bon com sigui possible. Aparcar la INDEPENDÈNCIA seria la mort del país i de la seva gent. I no ens ho podem permetre. De cap de les maneres. 

Els prohoms saben que el discurs de la por no cala, no té cap efecte cada vegada en som més refractaris a les idees que ens volen encolomar. I per això tenen ocurrències. 

Allà on les idees no arriben, arriben les ocurrències. 

Ens apropem al FAIL del Partit dels Socialistes a Catalunya.


Guanyarem!





P.S: Us deixo la Banda Sonora del FAIL dels socialistes a Catalunya. 

Fixeu-vos en les tornades: 
"Oeehh, I feel like I just don't know you anymore
Well, I've been down and I've been wrong so many times
We walk in circles, the blind leading the blind"

"Oeehh, I feel like I just don't know you anymore
Well, I've been down and I've been wrong so many times
We walk in circles, the blind leading the blind
We've been disconnected somehow"

"There's an invisible wall between us now
Well, I've been wrong and I've been down so many times
We walk in circles, the blind leading the blind
We've been disconnected somehow"

"There's an invisible wall
Between us now"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada