dijous, 25 d’abril del 2013

Na Carme no recorda

Compatriotes,

Acabem de llegir dos tuits de la que va ser ministra de l'exèrcit del país veí i diputada a la cambra de representants de la capital veïna. 

La senyora en qüestió és una espluguenca que no domina l'idioma de la terra que la va acollir, la va veure créixer, la va alimentar i on no és va reproduir. 

La inefable té nom i cognom: Carmen Chacón. I té l'osadia de fer dues piulades que ratllen l'insult per no dir que ens insulta directament. 

S'ha de tenir molta barra per escriure el que escriu i quedar-se tan ample. Però a aquests/aquestes servidors i servidores públiques ja els coneixem. Els tenim ben identificats -ideològicament i nacional- i sabem de quin peu calcen.  Aquesta fembra és la mateixa que va declarar que no volia haver d'escollir la nacionalitat del seu fill -deixem els fills en pau d'una vegada!-.

 En fí, que la nostrada política té els sants pebrots d'escriure al seu compte de twitter dues coses que ens han esgarrifat. La primera a partir de les lamentables dades d'atur -Enquesta de Població Activa [EPA]- que s'han fet públiques avui i que manipula de manera descarada i barroera per treure's de la màniga un atac al procés de RECUPERACIÓ DE LA LLIBERTAT que ha endegat la Nació catalana. Missatge ple de mala llet i ràbia. Cadascú es posa a l'alçada de la seva mentalitat. I l'escrit de la senyora n'és un viu exemple. 

Però no n'ha tingut prou amb aquesta. Ha anat un pas més enllà. I ha fet un pas que ens constata que aquesta diputada no té memòria i si la té, la deixa aparcada cada vegada que posa la clau al pany de casa seva a la capital del regne. 

L'escrit en qüestió no té res més enllà. El que no té és que oblida una dada essencial. No diu en cap cas que el President de Catalunya, Lluís Companys, elegit democràticament pel poble, va ser afusellat pels franquistes espanyols el 15 d'octubre de 1940. I no en diu res. No en diu res! 

Aquests pijo-progres tenen mala memòria. No només amb una llei n'hi ha prou. Per què ni ella ni els antecessors ni predecessor, ni el seu cap, ni els anteriors, ni els seus subordinats han demanat perdó per acte acte criminal i execrable. Ni una paraula. 

Na Carme no recorda. I el que és més greu, no vol recordar. I aquesta representa Catalunya al Congreso de los Diputados? Sembla que no. Podríem afirmar que no. No ho ha fet mai. No ho farà ara. Tot el contrari. Defensa els pijo-progres i la seva estimada nació, la veïna espanya.


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada