dimecres, 15 de maig del 2013

Amb total impunitat

Compatriotes,

És molt desagradable escoltar segons quines coses. Especialment quanqui les diu ha de callar més que cap altre. Ens referim concretament als líders del partit dels sobres i mentiders. 

Ahir un dels dirigents de la facció a Catalunya d'aquest club de [poseu-hi la paraula que volgueu], va assistir a l'emissora del comte per a insultar-nos a tots i cadascun dels habitants d'aquest tros de terra del Planeta. 

El subjecte va tenir la santa barra d'afirmar que si els ajuntalletres de la televisió de la regió de Madrid del país veí ens diuen nazis és per què els donem motius ja que a Catalunya s'adoctrina el personal. 

I només feia que reblar el clau. Tots aquests del partit refundat del ministre franquista Manuel Fraga Iriarne, aquell que va dir el 1976: "la calle es mía" i ordenava repartit hòsties a tort i a dret contra tots aquells que es manifestaven en contra del Govern del moment. 

Aquell que va fundar un partit com Alianza Popular, partit hereu del franquisme pur i dur, que defensava que els independentistes no fòssin legalitzats.

El mateix partit que va aglutinar aquells exministres franquistes coneguts amb el sobrenom de los siete magníficos, el més granat de cada casa. 

En fí, aquells que són els hereus del franquisme i no han condemnat el cop d'estat de la nit del 17 al 18 de juliol de 1936, que va seguir una guerra d'extermini amb l'inestimable ajut de dos demòcrates de toa la vida com Mussolini i Hitler, i el règim dictatoral posterior que va imposar el terror, va intentar acabar amb la cultura catalana i va imposar una repressió brutal són els que ens diuen nazis a nosaltres. A nosaltres! que només volem fer un referèndum per a separar-nos de l'estat que ens tenalla i ens ofega, ens asfixia i ens colla sense pietat de cap tipus. Sense vergonya, s'apunten al carro de l'insult amb total impunitat. 

Sense més ni més, aneu-vos-en a la m... mentiders!


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada