dilluns, 20 de maig del 2013

Dilluns de Pentecosta

Compatriotes,

Avui dilluns, festiu a Barcelona i voltants, hem pogut veure la multi entrevista i la tertúlia de Els matins de TV3

L'esntrevista ha estat a tres eurodiputats: el patriota Ramon Tremosa de CDC, na Maria Badia dels The Walking Dead Party i el pepero Santiago Fisas.

Missatge final.
Ramon Tremosa: 
Partidari d'una candidatura sobiranista única a les properes eleccions al Parlament Europeu, dret a decidir/autodetermincaió i independència de la Nació catalana. La UE n'és conscient dels desitjos de sobirania de Catalunya.

Maria Badia:
No es presentarà per la llista del partit dels zombis -suposem per desavinences  entre ella i la la direcció actual del partit pel seu catalanisme-. No vol una candidatura unitària. Defensa el federalisme com a relació poítica entre Catalunya i l'estat i entre l'estat i la UE. 

Santiago Fisas:
Dret a decidir? Mai dels mais. Afer intern de l'estat espanyol i el mateix missatge de sempre: si sobirania, quedarem fora de la UE. Missatge inocu entre la població catalana. Per avorrit i caspós.
NOTA: què havia de dir pobre home si va ser consejero del govern regional de la lideresa dels espanyols?

En fí, arribats a la tertúlia, un ex-membre del mateix partit del Sr. Fisas, Ricard Fernández Deu etziba: "caldrà un acte constituent". 



A aquesta frase, un altre tertulià, el periodista de Can Godó, Jordi Barbeta amb un somriure murri i d'orella a orella afegeix: "estàs demanant una DUI?"

Curiós tot plegat. 

Nosaltres des del sofà de casa hem estat atents a la frase d'un i altre tertulians. Aires de canvi. Aires que ja són potents, molt potents. I només estem a dilluns de Pentacosta de 2013.


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada