dijous, 10 d’octubre del 2013

Til·la per a ses senyories

Compatriotes,

Falten dos dies per als aquelarres espanyolistes i ultres convocats en diferents indrets de  Barcelona. Plaça Catalunya, Plaça Espanya i Plaça de Sant Jordi. 

I abans de manifestar-se, els lerrouxistes i els postfranquistes han protagonitzat un acte lamentable al Parlament de la Nació. Lamentable perquè els llops s'han despullat, s'han tret la pell de xai que porten. 


I aquest incident es dóna dos dies abans de que, també, les dues formacions, vagin de bracet de diverses formacions feixistes i nazis espanyoles.



Com podeu veure en el video, l'espectacle de taberna que han protagonitzat és denigrant però hem arribat a uns extrems que d'aquests personatges ens podem començar a esperar qualsevol cosa.

Si el procés cap a la llibertat els posa nerviosos, els aconsellem que prenguin til·la, en altes dosis. Til·la per a ses senyories.

Espectacles com aquest requereixen una disculpa immediata per part dels portaveus d'aquests dos grups. Desconec si se'ls pot sancionar disciplinàriament. Si es pogués fer, caldria fer-ho ja que el Parlament és la institució que democràticament representa als homes i dones de Catalunya que lliurement hem exercit el nostre dret de vot tant si hem votat a aquests diputats com si no.

La dignitat d'excel·lentíssim/a senyor/a s'ha de demostrar -la dona del Cèsar, a més de ser-ho, ho ha de semblar- i amb actes com aquest, més que excel·lentíssims, són insuficientíssims, deplorabilíssims o lamentabilíssims.

Recordem que l'ou de la serp el van començar a incubar el 2005 i des del 2006 el tenim al Parlament. Incubat des de les clavergueres de l'estat, han rebut l'ajuda de mitjans de comunicació catòlics i ultres, personatges amb ínfules -pseudo intel·lectuals esdevinguts ideòlegs de cap a peus-, fundacions, fundacionetes, grups d'amics i agents de l'agitprop  espanyolista diversos. I tots ells a costa de la subvenció pública, incloent part dels nostres impostos. No podem estranyar-nos davant d'actes d'aquesta baixesa. I no podem permetre'ls.

Qui s'han cregut que són aquests milhomes que amb aquest to desafiant insulten els catalans i catalanes? Han arribat molt lluny. Potser massa. Van començar amb les seves fastigoses comparacions amb el nazime i el resultat és que d'aquí a la dialèctica dels punys i les pistoles i va ben poc. I són els mateixos que dissabte que ve, sí, es manifestaran i s'agafaran del bracet dels feixistes i nazis confessos, els de veritat. Una part de l'adversari el tenim a casa nostra i alguns encara els fan la gara-gara.

Ja sabem de quin peu moral calcen. I el número és molt petit. Ben petit. Tan petit com la mida de la vergonya. Potser ja ni en tenen.


Guanyarem!

1 comentari:

  1. Molt bon article.

    Ells mateixos s'estan cavant la seva pròpia tomba, ho tenim a tocar ...

    Salutacions company / / * / /

    ResponElimina