dilluns, 24 de desembre de 2012

D'informes i contenidors

Compatriotes,

Per si no en teníem prou amb el primer "esborrany" d'informe policial o para policial publicat per l'ultracentrista diari "El Món" durant lacampanya de les passades eleccions al Parlament de la Nació Catalana, ahir diumenge 23 de desemebre de 2012 sortia publicat en un article al diari progre-espanyolista "El País" [1] un article on es denunciava que agents de la policia espanyola ja tenen preparats i fets una bateria d'esborranys, sense signar evidentment, per atacar i intentar destruir figures polítiques catalanes, jutges i periodistes.

El títols es ben significatiu: "Conjura policial contra el soberanismo".
Pel que sembla, un grupet d'uniformats espanyols fan i desfan pel seu compte. Al marge de tota indicació judicial, pel que sembla, han elaborat suposats informes policials on es barreja tota la merda que són capaços de reunir.

Van obrir contenidors, no sabem si prop de T5, i van destripar les bosses d'escombraries i deixalles com els senglars fan de matinada a Collserola.

El tema és més que greu. I és més que greu perque si aquests funcionaris públics es dediquen a fer "la guerra" per compte propi, implica que un dels braços armats de l'Estat espanyol està fora de la llei o al marge d'ella.
Si han de perseguir delictes, potser que es detinguin ells mateixos.

Si resulta que aquesta funcionaris han rebut un encàrrec, llavors, a part de detenir-se a ells mateixos també han de detenir i posar davant del jutge, la persona que els ha encarregat tan alta missió. 

I és que el país veí és així.

Els contenidors estan, no per a posar-hi les deixalles, sinó per a treure'n quan els convé.

Ara, caldrà veure l'efecte que tenen aquests paperots sobre la població catalana i la que viu a Catalunya. Que són dues coses ben diferents i que a vegades es tracta de confondre amb la màxima pujoliana...

A uns, de ben segur que els agradarà, ja que se senten a gust revolcant-se en el femer.
A d'altres, ens farà molta engunia.


[1] http://politica.elpais.com/politica/2012/12/22/actualidad/1356190958_900041.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada