dimecres, 27 de març del 2013

Rèquiem

Compatriotes,

Ja s'ha produït la reunió "discreta" entre el M.H President de la Generalitat de Catalunya i el president del govern del país veí.

I pel que sembla, no ha canviat res o si més no, no gaire sota la capa del Sol. Els espanyols diuen sí a negociar la rebaixa del dèficit i un no rotund, l'enèssim, a la convocatòria d'un referèndum o consulta popular per a que nosaltres poguem decidir lliurement i democràtica el nostre futur polític i jurídic. 

Les vies de diàleg, totes les que se'ns demanen, des de la Unió Europea estan a punt d'exhaurir-se. Estem a punt. 

Els marachis van anunciar a bombo i plateret que el Govern de la Generalitat era el que s'havia mogut i després resulta que va ser en Jordi Barbeta, brillant periodista el que dilluns al matí a la tertúlia de "Els matins" de TV3 i ahir al vespre al programa del Cuní que va dir tot el contrari. Qui s'havia mogut era el govern espanyol. Havien errat la tàctica i en veure que no podien fer caure el President Mas i rebentar el pacte CiU-ERC, asfixiant les finances catalanes, van decidir canviar de tàctica i donar una alenada a Mas a veure si d'aquesta manera el President s'allunyava d'ERC. El somni humit de qualsevol espanyolista. Però no.

CiU i ERC van fer dilluns a la tarda, amb l'assistència de destacats membres del Govern, una reunió al Parlament per llimar arestes i posar-se d'acord en alguns aspectes d'estratègia.


Sonen les notes de la "Lacrimosa" del Rèquiem de Mozart. La millor banda sonora que es podria trobar per a aquest moment.

Notes plenes de dolçor per a patriotes i lluitadors. 
Dolor i deseperança per als que no ens volen lliures.

Assaborim el moment. Assaborim-lo.


Cada pas que donem, és un pas cap a la LLIBERTAT. 




Guanyarem!

P.S: si voleu veure i escoltar el Requiem en una versió impressionant us deixo el video.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada