dimarts, 23 d’abril del 2013

Sant Jordi i la fulana

Compatriotes,

Avui, mentre els catalans celebràvem Sant Jordi, compràvem llibres i roses com a possessos, el cap dels empresaris del Fomento del Trabajo Nacional anava a la capital del seu país a rendir pleitesia i a demanar un pacte fiscal. Un pacte fiscal! 

I, després, a firmar pel suport i la col·laboració amb l'organització de les olimpiades de Madrid 2020. Bé, amb la candidatura. Encara no ho tenen fet i els empresaris del BOE a Catalunya, els BOEdependents estan pel que estan i no estan pel que haurien d'estar. Són simples llegats de la metròpoli. I actuen com a tals.

La seva pàtria és la veïna, la forana, la metròpoli. Per això, amb tants i tants anys que portem encara no han  ni catalanitzat el seu nom. Romanen fidels a la lengua del imperio. La llengua de la metròpoli. In saecula saeculorum.

I a més, ha demanat que la metròpoli complagui la província. Província? Catalunya és la fulana, la seva fulana. I les fulanes, per un collaret de perles o unes arrecades -pacte fiscal-, callen i et fan servei. Ja m'enteneu. I no! No és això!

Malgrat ells, 


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada