dilluns, 30 de gener del 2012

Dr. Kevorkian ajudi'ns

A iberia, els espanyols han abocat 1.500 milions d'euros. 1.500!!! entre diverses entitats tan públiques com privades.
A més, han reventat l'aeroport del Part subordinant-lo al de barajas.

Els inversos d'iberia són els mateixos que han invertit a vueling del pepero Piqué i a clickair. Aquesta mal anomenada burgesia o societat civil catalana que ho ocupa tot i ho emmerda tot no té cap projecte per al país al que, lluny de servir, saqueja vilment i sense cap mena d'escrúpol...

I el seu partit polític no fa res per tallar aquesta sagnia, ans al contrari, ajuda a que el saqueig sigui més sagnant.

Ho han fet al Liceo, al Palau de la Música, a les fundacions i qualsevol altre organisme creat per a saquejar l'erari públic català.

Els catalans som espoliats pels estranys i saquejats pels propis.

Dubto molt que el govern autoanomenat "dels millors" hagi fet gaire per a què la companyia aèria que havia de ser el pal de paller de l'aeroport del Prat per posicionar-lo com a hub transcontinental tirés endavant.

És clar que si la companyia nòrdica SAS, de la que era filial, se la va vendre per un euret era perque arrastrava un dèficit brutal donada la pèssima gestió i el boicot permanent de les autoritats espanyoles.

Total, que entre tots l'han matat i ella soleta s'ha mort.

L'Estat espanyol fa tot el possible per a que qualsevol projecte econòmic o empresarial català arribi a bon port.

I parlant de port, el de Barcelona necessita unes infraestructures que de ben segur l'estat espanyol no les farà. El conte del dèficit i la seva eixugada, serà l'excusa perfecta per a no invertir. Porten anys ofegant Catalunya.

I els responsables de la gestoria xerren i xerren i no fan res per a que Catalunya enlairi el vol i s'allunyi d'aquest estat que ens sotmet a una situació que depassa els límits del colonialisme conegut.

El fotut de la qüestió és que aquests que haurien de ser els líders i els herois de la Nació catalana són simples col·laboracionistes. I pactarien amb el mateix diable (que sembla que ja ho fan) per a mantenir-se a la poltrona i seguir així amb el saqueig del poble català.

Trist paper el que estan perpetrant les elits catalanes (o potser espanyoles a Catalunya?)... L'objectiu de les seves polítiques no té res a veure amb fer bona la frase: "els polítics estan per servir al poble i procurar el bé comú".

Sembla que, de moment, el timó està enfocat a dur el transatlàntic Catalunya cap a l'escull espanyol. I el capità ha manat "a tota màquina". Però cal reconèixer-li que té un mèrit, ser l'embaucador màxim. Un flautista de Hammelin al que tots escolten.

El flautista que toca la mateixa melodia que els músics del Titanic entonaven quan la nau s'enfonsava inexorablement al fons de l'Atlàntic Nord aquella fatídica nit de 1912. La música del flautista és trista, molt trista.

El buc català fa aigües per tot. I cal recordar que els anteriors "capitans", tripartits per a més inri, van foradar el vaixell... Potser seguien ordres...

Només falta que ens rematin. Qui serà el dr. Kevorkian de Catalunya i de la Nació catalana? Tinc uns quants noms que em ballen pel cap...

Dr. Kevorkian, ajudi'ns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada