dilluns, 30 de gener del 2012

Poques vergonyes!

Quina poca-vergonya!!!

Vueling, una línia aèria desastrosa injectada amb diner públic fins a les celles, plagada de carnets peperos, i insuflada amb noms il·lustres de la "burgesia" dita catalana a la que van comprar amb unes quantes accions a bon preu per a que després se les venguèssin a millor preu i obtenir així uns rèdits clientelars per a callar les "possibles veus dissonants" en l'operació d'estat que es va planificar en les subsecretaries d'estat i altres institucions del regne espanyol tant públiques com privades.

Vueling, com Clikair, va ser creada justament per anorrear la "catalana" Spanair.

I compte amb les connivències del poder poltroner a la colònia!!! Han ajudat la metròpoli a que el projecte colonial aeroportuari fracassi.

I demà passat, el timoner anirà a recolir-ne els fruits a la seu monclovita: porta un tanto sota el braç.
Clar que després dirà que no s'ha pogut aconseguir que el govern metropolità inverteixi un sol euret en els accessos al port de Barcelona (el segon del Mediterrani en volum de mercaderies), i que la gestió de l'aeroport regional del Part haurà d'esperar a que ploguin figues...
Diran que primer és la crisi i que AENA ho farà millor que cap altra i que tindrà en compte vés a saber quins set-sous... tot ben centralitzat. Que no s'escapi res.

El discurs masístic serà el de sempre, la culpa és de madrid i que defensen l'autonomisèria com la chacón lluitarà per la pastanaga del "pacte fiscal"... amb ungles i dents.

Des de fora saben com han de combatre els catalanets i des de dins també.

Han admès que l'espanyol és llengua vehicular en l'ensenyament a Catalunya... què més volem!?

El govern de la gestoria dit "dels millors" resulta que sí que ho són, però no per a la Nació catalana, sinó per a l'espanyola.

I al cadàver ja se sap, tots els cucs se n'alimenten.

Vergonya nacional. Entre tots l'han matat i ella sola s'ha mort.
Uns per acció, uns altres per inacció i uns altres amb devoció (potser opusdeista, mai se sap).

Una mica de vergonya haurien de tenir. Encara estan vetllant el difunt sense enterrar i ja es reparteixen l'herència...

La transició nacional... què és això? De moment, el timó de la transició està fixat en portar la nau Catalunya a l'escull. A que reventi en l'escull espanyol.

Deuen faltar gònades o... altres coses? per prendre les decisions que calen a Catalunya i els catalans.

Enlloc de líders, tenim poltroners i palanganers de la metròpoli. Ep!!! Tot amanit amb grans discursos buits de contingut i plens de paraules vàcues, paraules sense sentit.

Deixe'm estar els discursos i la xerrameca i anem pels fets... deu ser hora, ja, oi? O encara no?

POQUES VERGONYES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada