dimarts, 12 de març del 2013

S'han descobert i cobert de glòria

Compatriotes,

Aquest matí el ministre de l'Interior del regne veí i màxim i últim responsable de la policia ha afirmat en seu parlamentària que no se sap qui és l'autor o autors del suposat informe que va publicar el diari afí al mateix gobierno del regne que implicava el President Mas i el President Pujol i un dels seus fills de tenir comptes corrents al paradís fiscal alpí. 

Al final resulta que totplegat és fals però no ha pogut esbrinar qui en són els autors. En 4 mesos! En 4 mesos cap dels subordinats del màxim cap polític policial, per no dir el cap mateix, ha pogut saber qui va fer aquest recull i després qui el va proporcionar a un diari marcadament anticatalà de la capital reial. 

I això ens permet concloure que les paraules d'en Miquel Sellarès que va afirmar que aquests paperots van ser elaborats pels muchacos de la Soraya. Els espies. I ara? Algú dimitirà? No ho crec pas. Al regne veí estan avesats a fer servir aquests mètodes bruts. 

Què hi farem! Tant que s'omplen la boca de democràcia i estat de dret per després violar i sodomitzar fins a l'extrem ambdós termes fins a quedar desvirtuats i a l'alçada del fang. Tot aquell que s'omple la boca amb termes d'aquest aclibre, després ha de dimitir si queden desvirtuats, però és clar, quan la democràcia és de tant baixa qualitat, ja no s'hi pot fer més. 

No només hauria de dimitir el ministre de la policia sinó també la secretària general del partit dels mentiders i el ministre d'Hisenda. La primera va declarar en plena campanya: "els territoris no tenen comtes a Suïssa, els tenen les persones" i l'últim va dir: "els que han de donar explicacions són els que tenen comptes a Suïssa". Ah perversos! Vau omplir-vos la boca  amb papers i ara calleu com a p....!

No teniu vergonya, però bé, això ja ho sabíem prque no teniu valors. 
I seguim donant voltes enganxats a la mateixa roda. 

Però al final...



Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada