dilluns, 8 d’abril del 2013

Espies en blanc i negre

Compatriotes,

Avui ja sabem que el govern de país veí ha gastat deu milions d'eurets contra Catalunya
La premsa nacional se'n fa ressò. I la premsa estrangera també. 

Fins aquí tot normal. Era d'esperar. O no? Algú pensava que els veïns es quedarien de braços creuats? Van disparar merda contra el candidat de CiU amb l'inestimable ajut d'un dels diaris més inmundos, sempre disposats a oferir el seu servei a tan magna obra. Disparar contra els catalans i Catalunya. 

Però, no tot queda aquí. El mitjà en qüestió va voler posar en dubte l'honorabilitat del candidat a la reelecció. Va assolir el seu objectiu? A mitges. Si tenim en compte els resultats assollits per la federació es podria concloure que sí, perque va patir una davallada de 12 escons al Parlament nacional. I també es podria dir que no, ja que els escons que va perdre la federació, van anar a parar a ERC que encapçala Oriol Junqueras.

Per un cantó, entre uns i altres, van aconseguir debilitar el candidat Mas i per l'altra, van aconseguir reforçar la figura del candidat Junqueras. Conclusió, la jugada els va sortir malament. 

I si van gastar i potser ara encara se'ls gasten, uns quants milions d'eurets públics a destruir la figura política d'un partit i per extensió, del govern del país, hem de tenir en compte que una part d'aquests milions  han sortit, en part, de les butxaques dels catalans via impostos.

I en què consistia aquest pla dels mortadel·los espanyols? La revista Interviú, del GrupoZeta ho explica: "Según las fuentes consultadas por esta revista, el informe Horizonte Después se enmarcaba en tres fases. Las medidas más blandas consistían en potenciar y financiar la presencia de periodistas y tertulianos que defendieran en medios de comunicación catalanes la conveniencia de que España y Cataluña siguieran juntas. En ese marco, el proyecto Horizonte Después contemplaba regar con dinero a los medios de comunicación más “españolistas” que se publican en Cataluña (y que tienen una difusión muy minoritaria entre la población)". 

A més, el pla tenia una segona idea: "La tercera pata del proyecto Horizonte Después consistía en sacar del armario viejos datos en poder de los servicios de inteligencia y de información de distintos cuerpos policiales. Fuentes de los servicios de inteligencia admiten que llevan años acumulando información sobre los presuntos negocios de la familia Pujol en paraísos fiscales. Información que no pudo contrastarse, que nunca se ha judicializado y que obra en los dosieres que empezaron a circular..."

Vaja, vaja... no se'n van sortir a la primera ni amb la segona, ni amb la tercera. Deu ser deseperant traçar plans i plans i veure que els resultats no tenen cap efecte. No han assolit cap dels seus objectius. Tot el contrari. Els catalans, cansats de tanta corruptela, asfíxia, financera, ofegament econòmic, recentralització, castració política, retallades imposades, objectius de dèficit i altres martingales volen més que mai sortir del pou espanyol. Les enquestes marquen la tendència. I els mitjans mariachis disparen i disparen. Serà que han cobrat dels mortadel·los? En blanc o en negre? 

Malgrat ells, 


Guanyarem!

1 comentari:

  1. No podran amb nosaltres ,ens maten economicament, pero preferim ser pobres en una futura independència , que ser pobre amb espanya.Es Espanya la causa de com estem. En el moment que siguem Independents,serem pobres si, pero començarem a sortir d'ella.
    Tots Junts ho a conseguirem !!

    ResponElimina