dijous, 6 de juny del 2013

Cartells socialistes

Compatriotes,


L'objectiu és aconseguir convèncer algú de la necessitat de votar "NO" en una consulta/referèndum" per la  recuperació de la LLIBERTAT de Catalunya arrebassada per la força de les armes fa gairebé 3 segles. 

L'alcaldessa, membre dels The Walking Dead Party, va sortir fotografiada amb un cartell ben llampant  amb el que exposava les seves raons i les de la secció local d'aquest micro cosmos extrarradial de Barcelona. 

Bé. La mateixa executiva, per boca del seu portaveu, Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, va trobar desafortunada la iniciativa per que el partit ara té altres preocupacions. Però en Jaume Collboni va dir que endavant, que perfecte, que era una campanya legítima. El company de files d'aquell que fitxaria el mariachi major però que era massa de dretes.  

Quan no talles d'arrel aquests compotaments, es repeteixen. Com quan no reprens a un nen quan fa una malifeta. La torna a repetir. 

Per tant,  com que ningú els va dir: "deixeu els cartells" aquesta setmana, ahir, concretament un altre càrrec del mateix partit va encetar la mateixa campanya a la seva població, d'on n'és cap del grup municipal. 

La senyora en qüestió, és Lourdes Borrell. Ben llampant, també lluu cartell.

A can sociata, el tema del vot a la consulta/referèndum i sobre la mateixa consulta/referèndum és un tema que bull. 

I és ben lògic i normal que les veus dissidents, altrament anomenat sector catalanista estiguin trinant. 

Una mostra és el col·lectiu Avancem encapçalant per Joan ignasi Elena, els impulsors del Manifest de Setembre, Maria badia, Pia Bosch i Daniel Font. Fins i tot, en Joaquim Nadal va deixar ben clar a Catalunya Ràdio, dilluns al matí a Can Fuentes que ell votaria SÍ en una consulta/referèndum per la independència de la Nació catalana.

El fet és que aquells que han viscut en la dependència, acomodadament i confortable, són els que enceten la "campanya política del NO". I els seus aliats són els Ciudadnos i el partit dels mentiders i dels sobres. Els postmarxistes s'han aliat amb els neolerrouxistes demagogs populistes i les gavines rapinyaires que sobrevolen per L'Hospitalet del Llobregat. 

A diferència de molts articulistes, pensem que aquests càrrecs locals dels socialistes han fet molt bé encentant aquesta campanya. 

Així se sap que: 
1. La batalla per la independència és democràtica.
2. Es debaten idees a favor i en contra.
3. Es van escatint els bàndols.
4. Comença a configurar-se un bloc format per tres partits polítics i sectors socials contra la LLIBERTAT de la Nació catalana.
5. S'inicia el final dels socialista com a partit monolític i l'esberlament en dos sectors, ara sí, ben diferenciats. No hi ha volta de full.


Guanyarem!

2 comentaris: