diumenge, 9 de juny del 2013

Enquestes

Compatriotes,

Ahir el diari de l'stablishment El periódico de Catalunya va publicar la primera part de l'equesta-sondeig encarregada a una empresa demoscòpica en la que ens oferia els seus resultats: sorpasso d'ERC a CiU.

La intencionalitat política no podia ser més clara: disparar a la línia de flotació del President Mas i del seu partit. Bé. Un diaria que sempre ha seguit les tesis més socialistes i més favorables al tripartit en les seves dues versions no ens ha d'estranyar, gens. 

La forquilla, amb tanta cuina com la de El Bulli,  i tal i com mostra la imatge, està en 39-40 diputats per a ERC, seguida per CiU que baixaria dels 50 actuals als 34-35. 

Desgast per les retallades a banda, caldria parar esment a un fet que creiem ineludible: el factor Duran

Que el líder dels mariachis, tal com dèiem en un escrit anterior, hagi fet manisfestacions contràries a una consulta/referèndum, al procès de recuperació de la sobirania nacional i la INDEPENDÈNCIA de la Nació catalana no poden ser passades per alt. Tot al contrari. Tenen un efecte devastador en la coalició i en els seus votants. El mariachi, personatge caduc i desubicat, posa tots els pals possibles a les rodes i s'erigeix en garant de la continuïtat. De la dependència. A canvi de? Més favors i més prebendes? Podria ser. Mira que si un dia es fés públic que ha cobrat dels serveis d'espionatge espanyols! 


Acompanyava l'enquesta, la valoració dels líders dels partits parlamentaris. El clar vencedor és en Junqueras, líder d'ERC, seguit per en Joan Herrera, en David fernández i després el President Mas, amb un 4,8. Míssil.

Sigui com sigui, les esquerres, un tripartit, ha d'encapçalar les millors votacions. Retallades al marge, cert és que l'acció ingrata de governar en aquests temps difícils d'espoli i de sagnia econòmica i financera que vivim per part de l'estat veí marquen la tendència. Indubtable. 

Qui vol governar amb la caixa buida i plena de teranyines? Pocs. 

Ara, cal deixar ben clar que a partir de les valoracions dels dos màxims dirigents d'ERC, l'Oriol Junqueras i la Marta Rovira han deixat ben palès que de trencadissa amb CiU i sobretot amb CDC no n'hi haurà. Si de cas la deixaran per quan el procés hagi conclós. En Junqueras sap, com molts altres, que no es pot deixar sol el President Mas i menys encara llençar-lo als llops que l'esperen amb les urpes esmolades -el partit del Prresidentn n'està ple!-. I per tant, reforçaran la seva figura amb els dos o tres escuders que encara té el President en l'executiva. Potser en són més però s'ho callen. I en aquests moments, no estaria de més que més dirigents del partit sortíssim públicament a fer declaracions de manera clara i explícita de suport al capità de la nau. Que se sàpiga que la tropa està a les ordres del capità. Sense esquerdes. 

Bé, doncs, per si no n'hi havia prou, avui, una hora abans de l'hora de les bruixes, les 23:00, es fa pública la segona part de l'enquesta-sondeig del mateix diari

En aquesta segona part, més interessant que la primera es desvetlla un secret a veus. La vox populi catalana que clama per celebrar la consulta/referèndum. 

Un 75% dels catalans, un 75%! vol celebrar el referèndum aquest any, sense dilació. Sense esperar a l'any que ve, el mític 2.014. L'any que celebrarem el 300 aniversari de l'ocupació franco-castellana de Catalunya manu militari

I una altra dada, el 57,8% dels cridats a votar a les urnes, està a favor de la INDEPENDÈNCIA. Gairebé un 58%! 

I aquesta dada és molt important, més del que ens pensem o poguem arribar a pensar. 

Primer, per què l'enquesta ha estat cuinada, com dèiem a l'inici de l'escrit -és el periódico! amics-. 

Segon, per què l'enquesta del diari aboca que el 68% dels catalans està a favor que la consulta/referèndum es faci sí o sí. Això és amb o sense el permís del govern de l'estat veí. Que es faci de totes, totes. 

Tercer, el 43% dels enquestats vol votar demà mateix. 

Quart, el 25% dels votants del partit dels mentiders i dels sobres està a favor de celebrar el referèndum. 

Cinquè, més d'un terç dels votants del partit dels morts vivents està a favor de l'Estat propi. 

I sisè i últim, per què en uns dies ha de sortir l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió -el CEO-. Aquesta última també serà interessant per què el nombre de favorables a la INDEPENDÈNCIA podria abocar uns números que, de ben segur, faran tremolar els fonaments dels dependentistes.

L'entusiasme ens desborda. Les dades són per a sucar-hi pa i al nostre entendre, són molt més importants que les dades que ens van oferi abans d'ahir a la mateixa hora.

Acabo. Amics i compatriotes, l'any que ve, més que celebrar el tricentenari de la invasió militar estaria és que celebrèssim el primer any de la recuperació de la LLIBERTAT. Un any gloriós! 

Per a major glòria dels nostres avantpassats que van deixar la pell als baluards dels pobles, viles i ciutats de la nostra petita però gran, gran, gran Nació, seria un privilegi celebrar el 1er aniversari de la RECUPERACIÓ NACIONAL DE CATALUNYA I DE LA LLIBERTAT DELS CATALANS. 

La seva sang no pot ser oblidada. Ha de ser honorada i glorificada. Cal recordar que el seu martiri no va ser en va. 

CAL QUE RECORDEM I QUE PERVISQUI EN LA MEMÒRIA DE TOTS ELS CATALANS I TOTES LES CATALANES, LA GLÒRIA DE TOTS ELS  MÀRTIRS CAIGUTS PER CATALUNYA I PER LES LLIBERTATS DEL POBLE.

Es mereixen aquest HOMENATGE. En som deutors. 


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada