dimecres, 3 d’abril del 2013

Gran, molt gran

Compatriotes,

Ahir, a l'emissora de Can mariachi hi va anar n'Oriol Junqueras. Estaven de tertúlia en Josep Soler, l'Andreu Mayayo, el Jordi Graupera des de Nova York i ah! el cap de la banda dels mariachis, en Pepe. 

Sí, el tertulià/periodista més influent, o que més repercussió té als mitjans audiovisuals de la Nació catalana. 

El director del mitjà amb més difusió a Catalunya que el 12 de setembre de 2012 va fer una portada, amb permís de la superioritat, algú ho dubta?, que deia: "Catalunya diu prou".
Però després d'aquella portada, alguns de la capital del regne veí es van posar molt, molt nerviosos i van agafar el telèfon. I trucades d'infart, tanta tensió pel que es va publicar que fins i tot van saltar espurnes entre germans.

I després de les trucades, el Grupo, va fer un canvi. Un canvi de rumb. Si abans de les eleccions del 25-N estaven a favor de CiU, després, resultats en mà, van començar a posar semàfors vermells i a repartir llenya a tort i a dret. 

A tots els mitjans? No. Només la ràdio del Grupo, RAC1, s'escapava de les escomeses a Mas, CDC, Junqueras i ERC. 

I ahir, alguna cosa havia canviat, van atacar en Junqueras així que van obrir la boca. Però l'alcalde, diputat i President d'ERC es va posar al seu lloc. Se'ls va esmorzar. I sense pa amb tomàquet! Crus!

Sí amics, crus! Especialment cal destacar l'atac que va sofrir per part d'en Pepe, el cap dels mariachis.

Però la contraofensiva va ser de les que fan època. En Junqueras li va fer perdre el fil (26'08" de la conversa).

KO! Directe a la mandíbula. 
I a partir d'allà, avall va.
Fins i tot en Jordi Graupera va sentenciar: "Espero que el Barça jugui com està jugant en Junqueras avui en aquesta taula" (35'46")

Ahir, els que estan en contra de la LLIBERTAT de Catalunya i dels catalans, van ser esmorzats sense contemplacions. Gran, molt gran!

Malgrat ells,


Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada