dimarts, 2 d’abril del 2013

PScOE = R.I.P

Compatriotes, 

Els membres del que havíem anomenat "The Walking Dead Party" estan cavant la fossa per enterrar-s'hi. S'hi llençaran solets i quan estiguin a dins s'hi tiraran la terra fins a colgar-s'hi. Sabem que han encarregat la làpida i encara els falta el picapedrer que els piqui les típiques R.I.P.

I tot ve per les paraules de l'inefable Collboni, parella sentimental d'un dels millors programes culturals de la televisió del país veí on s'hi arreplega el més granat i les millors ments.  

Total, que els socialistes a Catalunya han demanat al M.H. President mas que deixa estar la consulta/referèndum i que se centri a abaixar-se els pantalons i pacti amb el govern del president del país veí.

Això ens fa entreveure i dir amb tota certesa que el suport del PScOE a Catalunya al dret a l'autodeterminació durant la passada campanya electoral era un bluf. Era pantomima. Una mentida. Un engany. El que volien, volen i voldran és la total submissió de Catalunya i els catalans al país veí. Ens volen subjugats. Calladets i a pagar. Amb unes engrunes més o un plat de llenties mig buit en tenen prou. Però és clar, són iguals que els de la gavina. Espanyols. Espanyols pels quatre costats. Perque els quatre catalanets que queden o quedaven estan foragitats o en procés de ser-ne.

L'objectiu era simplement i pura, una enganyifa per a que la caiguda en suport i vots no fos estrepitosa. Ja els peten les costures de la camisa, el vestit i fins i tot els calçotets. 

L'estratègia del carrer Nicaragua no la fan ells, no la fan allà. La fan al carrer Ferraz de la capital espanyola. I com que ja van votar a favor que el Govern de la Generalitat i el govern del país veí es possessin d'acord per pactar una consulta i va provocar un terrabastall en les files socialistes a 600 euros la peça, ja no deuen estar per orgues.

I ara que ja s'han suïcidat? Què més els queda? Enterrar-se. No es pot fer més. No donen per més.

Malgrat ells,
 

Guanyarem!

1 comentari:

  1. D.E.P Ja es veia venir aixó.

    Es millor ser menys però bons per assolir la Independència , Botiflers i fatxes no hi tenen lloc no té cap sentit que siguin

    ResponElimina